Incubator: Scenariu. Regie. Montaj. Cut!

Se-ntampla adesea ca univeru’ sa se trezeasca intr-o buna dimineata cu pofta de dat lectii de viata si se ridica morocanos dintre nori, se scutura arogant de vreo doua ori, face ca toate visele ca s-a stricat laptele din frigider si, brusc, i se pune pata pe muritori.

Si-atunci se-ncalta baiatu’ in senilele lui cele mai bune si, inainte sa-ti dai seama, ai cam trecut pe rosu la semafor. Si stai si te dai de ceasu’ mortii si cauti si te sucesti si ratacesti orbeste, in loc s-apesi restart si sa mai tragi o dubla.

Serios, ia scena de la capat si da-i inainte pana la urmatoarea scena. E doar o problema sucita, iar scenariul nu-i definitiv pana la ultimele aplauze.

Si apropo de scenarii.

Weekendul asta va sugerez cu mana pe taste sa luati calea tramvaiului si sa nu va opriti pana ce nu ajungeti la Incubator 107, langa Hala Traian. Sambata si duminica, Tedy Necula tine un atelier de film in care va puncta elemenete esentiale care tin de Scenaristica, Regie, Montaj, Imagine si Productie. Fie ca vorbim de un film artistic, de un clip muzical sau de un spot publicitar, la sfarsitul trainingului, ar trebui sa poti gandi un film, sa-l poti si filma si apoi monta in toata regula!

Despre Tedy Necula si Incubator aflati mai multe de pe site-ul cu pricina si tot aici vedeti programul exact si cum procedati ca sa va inscrieti: http://incubator107.com/2011/08/atelier-de-film-cu-tedy-necula/

Asteptam sa vedem ce idei de filme sau spoturi va vin dupa atelierul asta si cum va descurcati intr-ale filmului so:

To be continued!

cipster

Leave a comment

Filed under Campanii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s