Pai asa ne-a fost vorba?

De cand am aflat de cartea asta, mi-am tot lasat notite sa nu uit de ea. Ba pe telefon, ba pe foi, ba pe blogul personal. Pana la urma, mi s-a pus pata si m-am mobilizat sa o cumpar. Intru pe blogul cartii, gasesc niste librarii. Ma rog, mai multe detalii vizavi de cartea asta saptamana viitoare cand o sa-i fac recenzia. Fara modestie va anunt ca o sa fie una foarte-foarte reusita. Pentru ca, surprinzator, si cartea este.

Pana atunci, am reusit sa prind cateva poze prin minunatia asta de oras. Mici bube, dar care, din punctul meu de vedere, nu ar fi trebuit sa apara. Mici observatii rautaciase. Mici curiozitati logice. Mici ciudatenii curioase. Mici.

Intotdeauna am fost intai curios, apoi intrigat, de ce oamenii astia de la MegaImage nu au si ei cosuri mai mici. Mestere, daca vreau sa-mi cumpar chestii cat sa umplu cosul ala, mai bine ma duc in Cora sau Metro. E imens, incomod, ocupa foarte mult loc. Si, daca stai sa te uiti bine la el, paradoxal, nici nu incap atat de multe lucruri in el.

Penultima oara am fost, in timpul programului de la munca, sa-mi cumpar ceva de pranz. Nu stiam ce-mi voi lua, plus ca trebuia sa mai cumpar chestii si pentru colegi (nah, ultimul venit). Am luat cosul si am aruncat produsele in el. Ultima oara, cand imi cumparam doar pentru mine, am vrut sa intru fara cos. Imi luam doua produse. Era cam absurd sa-mi iau un cos mai mare decat Franta. Paznicul de la intrare a insistat sa iau mandria MegaImageului: cosul. Stupid.

Io stiam ca prescurtarile se termina in consoane. Nu in “a”, nu in “u”. Nici macar in zilele saptamanii. Lame ass pandas.

Putini stiu ca asta e varianta corecta: termene VS termeni. Am facut poza asta mai mult pentru ca am fost surprins. A doua zi, am auzit tot “termene“. Incep oamenii sa-si dea seama de greseli. Un pas.

O intrebare pusa pe placul romanilor. Atat de mult ne place sa ne dam cu parerea. De asemenea, intrebasa de presa de calitate.

Fals. Slab. Oribil.

Abadi, abadi, abadi, aba: That’s all Folks!

Mihai Titirig

4 Comments

Filed under The Bad Side

4 responses to “Pai asa ne-a fost vorba?

  1. Pingback: Miercuri e zi de Ad Masters

  2. cip

    în caz de urgență, apăsați semnalul de alarmă

  3. Pingback: Eh, care era baiul daca le lasau? | AD MASTERS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s