Joia se numara evenimentele

Brandpolitan, lansare advertise.in #8 si petrecere Scoala ADC*RO

Ziua de joi (17.03.2011) are cate ceva de oferit pentru fiecare. Fie ca esti de parere ca oricand poti afla ceva nou si doresti in consecinta sa mai bifezi o conferinta, fie ca te gandesti la sfarsitul de saptamana si ai chef de party, cu siguranta vei avea de unde alege.

Brandpolitan

Echipa AdMasters ti-a vorbit de-a lungul timpului si despre muzica, si despre culori. Relatia dintre branding, sunete si cromatica va fi dezbatuta de la ora 19:00 in cadrul unui nou eveniment marca Young Professionals Romania. Acesta se va desfasura ca de obicei la sediul IAA (Calea Victoriei nr. 126, et. 3, in incinta Teatrului Act).

Invitati:

– Madalina Diaconescu  (Senior Brand Consultant, Brandient)

– Adrian Stefanoiu (Business Development Director, Universal Music Romania & Bulgaria)

– Razvan Tucaliuc (Brand Manager Ciuc, Heineken Romania)

Confirmati participarea printr-un mail la adresa contactyp@iaa.ro sau direct pe pagina de Facebook a evenimentului

Strategically Arranged Letters

Petrecerea de lansare a numarului 8 al revistei Advertise.In, Strategically Arranged Letters este programata sa inceapa in jurul orelor 21:00, de aceasta data in Letters Bar (Calea Plevnei, nr. 27). “Parintii” revistei, Advice Students promit un numar (dupa cum sugereaza si titlul evenimenului) axat pe strategie si ne invita sa gustam cocktailul creat special pentru revista. Mi-a soptit cineva ca vor exista si premii pentru “cei mai strategici invitati”. Premiati sau nu, cu siguranta va veti simti in largul vostru alaturi de persoane care va impartasesc pasiunea pentru advertising.

Petrecere de absolvire Scoala ADC*RO, promotia februarie 2011

Iata ca a venit si momentul mult asteptat de cei mai proaspeti absolventi ai Scolii ADC*RO (cel al petrecerii de final, bineinteles). Dupa 12 saptamani de munca asidua, studentii vor afla care au fost cele mai apreciate idei/executii. Premierea va avea loc la Madame Pogany (Banu Antonache, nr. 40), de pe la 20:00, accesul facandu-se insa doar pe baza de invitatie.

Profit de aceasta ocazie pentru a felicita toti absolventii Scolii ADC*RO (inclusiv pe cei din promotiile anterioare). Si da, avem si cativa colegi de master care se numara printre ei. Un mic sfat: profitati de reintalnirea cu tutorii (In this industry, it’s all about the right connections!)

Va ureaza distractie placuta, oricunde ati merge diseara,

Ruxandra Oprea aka SIS

Leave a comment

Filed under Evenimente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s